FREDAG 9. FEBRUAR KL 20:00 - Al Farah Festforestiling og DOTY!
Cafeteatret, Hollendergata 8, OSLO
CC: KR 200
Billetter bestilles via registreringsskjemaet eller kjøpes i døra.
NB! Inngang er inkludert i festivalpakken. Du er da registrert på gjestelisten ved ankomst og trenger ikke kjøpe billett.

KONKURRANSE - DANCER OF THE YEAR
Ikveld kan du se Norges eneste magedanskonkurranse, Dancer of the Year!
Danserne i hver kategori får muligheten til å konkurrere om flotte premier og tittelen
Dancer of the Year 2018!
Kveldens kategorier er Folklore og Profesjonell Oriental.
Deretter blir det Al Farah Festforestilling!

Eleonora Nidal, Italia
Eleonora er årets gjestedanser på Al Farahs Festforestilling!
Hun begynte å studere klassisk ballett i en alder av 6 år. Når hun var eleve år forelsket hun seg i orientals dans og begynte å lære av Saad Ismail fra Reda troppen.
Hun ble uteksaminert i Frankrike i 2008 etter å ha studert med egyptiske Zaza Hassan og undervier nå på flere internasionale festivaler og skoler i Europa, Latin Amerika og USA.
Hun underviser regelmessig i Argentina og i Europa og er en velkjent danser i Latin Amerika, hvor hun årlig har en måneds turné. I Italia arrangerer hun årlig festivalen "Sharqy Day Rome" en av Italias største festivaler.
I Italia trener hun nye profesjonelle dansere og fremtidige lærere for det Italienske forbundet, og i 2016 grunnla hun sitt dansekompani, "Nidal caravan", som består av åtte profesjonelle dansere som opptrer sammen med eleonora på større events.

LØRDAG 10. FEBRUAR KL 20:00 - OODF Showog DOTY!
Cafeteatret, Hollendergata 8, OSLO
CC: KR 300
Billetter bestilles via registreringsskjemaet eller kjøpes i døra.
NB! Inngang er inkludert i festivalpasset. Du er da registrert på gjestelisten ved ankomst og trenger ikke kjøpe billett.

KONKURRANSE - DANCER OF THE YEAR
Ikveld kan du se Norges eneste magedanskonkurranse, Dancer of the Year!
Danserne i hver kategori får muligheten til å konkurrere om flotte premier og tittelen
Dancer of the Year 2018!
Kveldens kategorier er Fusion og Oriental - amatør.
Deretter blir det OODF show med årets gjestedansere!

Helene Skaugen
Helene er ev av Norges ledende magedanserinner og driver Studio Orient i Oslo sentrum. Hun er en av de få danserne i Norge som behersker både tyrkisk og egyptiske danser.
Helene reiser internasjonalt og underviser og opptrer, og har danset verden rundt, som i Kairo, Istanbul, London, Frankfurt, Singapore, Nice, Tjekkia, Portugal, USA og andre steder.
Hun er arrangør av Oslo Oriental Dance Festival og er en av danserne i gruppen Divas of Bellydance som består av fem av Norges mest etablerte orientalske danserinner. Hun arrangerer Norges eneste magedanskonkurranse, Dancer of the Year, som går av stablen under OODF.
Helene er kjent fra flere store arrangementer og media, og har blandt annet opptrådt på Dansefeber og Skal vi Danse.
I 2015 var hun semifinalist i Norske Talenter.
Hun har laget instruksjons DVDen 'Magedans med Helene' og har to orientalske musikkalbum, av Mustapha Dahir orchestra, dedikert til hennes dans.
www.helene.no www.studioorient.no

Rozalia Walocha, Polen
Dancer of the Year 2017 -Rozalia!
Koreograf og kulturformidler medakademisk utdannelse.
Rozalia er profesjonell instruktør og har vunnet et flerfall premer innen orientalsk dans og ballroom.
Hun har blitt kåret Polish Champion i Orientalsk dans hele seks ganger og fikk fjerde plass i den profesjonelle kategorien i IDOs Verdensmesterskap.
Hun er er en erfaren konkurransedanser og har fått første plassering ved flere kjente festivaler som Heshk Beshk Festival (Italia), Aini ya Aini Festival (Spania), Rakkas Istanbul Festival (Tyrkia), 
Oriental Fantasy Festival (Tyskland), Pressburg Dance Festival (Slovakia) ogYalla Raqs (Italia).
Hun vant også den profesjonelle kategorien ved OODFs Dancer of The Year her i Norge i fjor.
Til daglig driver Rozalia den største skolen for orientalsk dans i Polen, Sihir.
Hennes fasinasjon med orientalsk dans startet i 2002 i Dubai og i 2018 kommer hun tilbake til Norge for å opptre og undervise!
Maikki Fonneløp, Norge
Maikki er fast instruktør på Studio Orient, og har vært det siden 2011.
Hun har fullført AATEC Professional Teacher Training med Nesma i Spania, og har reist til Kairo regelmessig for å få dypere kunnskap om egyptisk dans og arabisk musikk.
Maikki har vært leder i Al Farah ODF og var tidligere medlem av den internasjonale gruppen Euro Divas. Hun har opptrådt og undervist ved flere norske og utenlandske festivaler, og har vært gjestedanser på OODF ved flere anledninger.
I år skal hun underviser og opptre samt være en av dommerne i DOTY.
Ikke gå glipp av muligheten til å se denne fantastiske danseren!

www.majken.noLeilaa Hiromi, Japan
Marte har bodd i kairo de siste fem årene, hvor hun hovedsaklig tar vare på pyramidehestene, men hun finner også tid til å danse i bryllup og på festivaler.
Iblandt vender hun nesa hjemover mot Norge og deler sin kjærlighet for den egyptiske dansen med oss!
Marte har studert med flere etablerte dansere under sitt opphold i kairo, og har fått en unik forståelse for essensen i egyptisk dans.

Leilaa Hiromi - magedanserinne, instruktør, produsent og modell fra Kyoto, Japan.
Hun har opptrådt i 16 byer og 9 land og siden 2009 har hun regissert "Leilaa Celestial Bellydance". Gjennom sitt dansekompani og egne opptredener etterstreber hun å presentere magedans på et høyt kunstnerisk nivå. Hun tror på å danse med et åpent hjerte, på egen hånd med sin egen unike stil. Etter å ha vunnet World Bellydance Championship, profesjonell kategori i Taiwan, 2012, undervisre Leilaa nå workshops over hele Japan, og har også undervist i USA og Canada. En gang i året produserer Leilaa Hiromi Japans eneste bellydanshow i et tradisjonelt Noh-teater (Kyoto).
Du kan se fram til henns opptredener og workshops under festivalen!